Crypto.com VisaCard en Curve, de ideale combinatie

Je crypto.com VisaCard is een zogenoemde debitcard. Dit betekent dat je er eerst een tegoed op moet zetten en daarna dit tegoed kunt uitgeven. Dit heeft als voordeel dat je niet meer kunt uitgeven dan dat je hebt. Maar het nadeel is dat als je met je crypto.com VisaCard ergens wilt betalen, en er niet genoeg saldo op staat, de betaling geweigerd wordt. Dit is voor jezelf niet handig maar je krijgt ook al snel vreemde blikken van de mensen om je heen. Curve is hiervoor de ideale oplossing.

Wat is Curve

Curve is een aanbieder van een Mastercard met de unieke mogelijkheid om in hun app heel eenvoudig meerdere creditcards/debitcards te kunnen koppelen. Het grote voordeel hiervan is dat je alleen nog maar de Curve card bij je hoeft te hebben en middels de app kunt bepalen met welke kaart je wil betalen.

De Curve Blue card is geheel gratis

De kracht van Crypto.com en Curve combineren

Bijna iedereen heeft wel een creditcard van zijn eigen bank. Maar daar wil je niet mee betalen want die geeft je niet de voordelen die de crypto.com VisaCard je biedt zoals cashback op al je aankopen.

Dus je wilt je crypto.com VisaCard gebruiken maar daar moet dan wel voldoende geld op staan. En omdat het niet voor iedereen is weggelegd om daar van tevoren een grote som geld op te storten gaat het je geheid een keer overkomen dat er niet genoeg geld op staat. En dan is de ene werkdag die het vaak duurt om geld te storten op je crypto.com VisaCard in een keer een probleem waardoor je op een andere manier gaat betalen en dus geen gebruik maakt van de voordelen.

En nu komt de magie van de Curve card om de hoek kijken met 3 handige functies.

1 - Meerdere kaarten koppelen

In Curve kun je je creditcard en je Crypto.com VisaCard koppelen. Vervolgens stel je je Crypto.com VisaCard in als de nr 1 kaart om mee te betalen.

2- Anti-Embarrassment Mode

Je hebt je Crypto.com VisaCard ingesteld als nr 1 betaalmethode.

Door de anti-embaressment mode in te stellen kun je 1 of meerdere backup kaarten instellen. Mocht er dan niet genoeg geld op je kaart staan dan gaat hij automatisch door naar je backupkaart(en).

Met het prettige gevolg dat je aan de kassa gewoon hebt betaald zonder dat je geweigerd wordt ondanks dat je niet genoeg saldo op je Crypto.com VisaCard had.

3 - Go Back in Time

Ok je hebt nu betaald zonder dat iedereen je raar aankeek maar jij baalt toch een beetje want je hebt niet de cashback van je Crypto.com VisaCard gehad.

Hier komt de "Go Back in Time" functie van Curve om de hoek kijken. Hiermee kun je een bedrag dat is afgeschreven van de ene kaart achteraf overzetten naar een andere kaart. Je hebt hiervoor enige dagen de tijd.

Dus je gaat nu zorgen dat je Crypto.com VisaCard wel voldoende saldo heeft. Het maakt niet uit als dit enige dagen duurt. Vervolgens gebruik je de "Go back in Time" functie om het bedrag alsnog van de juiste kaart af te schrijven.

Gevolg: het bedrag wordt niet van je backup kaart afgeschreven maar alsnog van je Crypto.com VisaCard en jij krijgt alsnog je Cashback op je aankoop.

Bonusvoordeel Apple Pay

De Crypto.com VisaCard kun je niet toevoegen in Apple Pay.

De Curve card echter wel. En door de Curve Card te gebruiken betaal je eigenlijk toch met je Crypto.com VisaCard.

Dus door Curve te gebruiken voeg je de Apple Pay functionaliteit toe aan je Crypto.com VisaCard, hoe mooi is dat.

 Vraag hier meteen de Curve kaart aan het is gratis